По-малко от месец остава до премиерата на Bombshell в САЩ, а ние ставаме все по-нетърпеливи да гледаме Марго Роби, Никол Кидман и Чарлийз Терон заедно на екран.

Bombshell, Роджър Ейлс, Чарлийз Терон, Никол Кидман, Марго Роби и трейлър на филма за секс скандала във Fox News

Първи трейлър на филма за секс скандала във Fox News

Чарлийз Терон, Никол Кидман и Марго Роби са просто неузнаваеми

Филмът е базиран на реални събития, които са се случили през лятото на 2016 г. и ни разкрива историята за секс скандала с изпълнителния директор на Fox News - Роджър Ейлс, от гледната точка на жертвите му.

Както добре знаем, Чарлийз Терон играе телевизионната водеща Меган Кели, а Никол Кидман е Гретчен Карлсън - първата жена, осмелила се да обвини Ейлс в сексуален тормоз.

Марго Роби пък ще изиграе ролята на събирателен персонаж на жертвите не Роджър Ейлс - Кайла Посписил.

Именно по повод предстоящата премиера на Bombshell, трите прекрасни актриси красят корицата на W Magazine за месец декември.

В интервюто за списанието те разказват са своите персонажи и за начина, по който са се почувствали, докато играят. 

Чарлийз Терон признава, че искрено се възхищава не само на острия ум на Меган Кели, но и на силата и смелостта ѝ.

Тя обаче казва, че първоначално малко се е притеснявала да приеме ролята и да я изиграе. Терон смята, че е доста различен човек от нея и никога не би имала смелостта да говори по този начин. Затова и се е притеснявала да не би да изглежда несигурна на екран.

На Никол Кидман пък много ѝ допада, че историята на филма всъщност е проучване как жените се отнасят към токсична среда.

"Искаме да разкажем сложни истории за жени, а това е много трудно. Светът харесва ясни победители и губещи насилници и жертви, но реалността не е толкова проста", допълва Кидман.