В края на месец август Lionsgate пуснаха тийзър на Bombshell - филмът, който трябва да ни покаже секс скандала с изпълнителния директор на Fox News Роджър Ейлс през гледната точка на жертвите му.

Bombshell, Роджър Ейлс, Чарлийз Терон, Никол Кидман, Марго Роби и първи тийзър на филма за скандала във Fox News

Чарлийз Терон, Никол Кидман и Марго Роби ни показват секс скандала във Fox News

Bombshell ще ни покаже нов поглед към обвиненията срещу Роджър Ейлс

Вчера, 16 октовмри, беше разпространен и първият пълен трейлър. Както вече знаем, Чарлийз Терон ще бъде в ролята на Меган КелиНикол Кидман в тази на Гретчен Карлсън - първата жена, осмелила се да обвини Ейлс в сексуален тормоз.

Прелестната Марго Роби пък ще влезе в ролята на измисления и по-скоро събирателен персонаж на жертвите не Роджър Ейлс - Кайла Посписил.

В ролята на самия Ейлс влиза Джон Литгоу. Ако трябва да бъдем честни очакваме много от този филм, защото летвата беше много високо вдигната от сериала "Решаващият глас", който доста по-подробно ни показа историята.

Видяното в трейлъра определено ни допадна, особено вкарването на песента на Били Айлиш - "bad guy". Както и начинът, по който Светата троица влиза в ролите си. Единственото ни притеснение е Джон Литгоу, защото на база трейлър не сме убедени, че той е по-добър Роджър Ейлс от Ръсел Кроу, който го изигра във вече споменатия сериал.

„Решаващият глас“, Роджър Ейлс, Ръсел Кроу и какво да очакваме от сериала

Какво да очакваме от сериала „Решаващият глас“ с Ръсел Кроу

Историята на човека, който се опита да попречи на Барак Обама да спечели изборите

Разбира се, няма да бъдем предубедени, защото това филм, който е със статут - задължителен за гледане. Към момента обаче липсва българско заглавие, както и премиерна дата за страната ни.

Премиерата на Bombshell в САЩ е на 20 декември