Съмняваме се, че има човек, който да не харесва Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс като двойка. Но дори и да има, сигурни сме, че няма такива, които да не харесват само Блейк Лайвли.

Блейк Лайвли и небрежният ѝ градски стил из Ню Йорк

Блейк Лайвли - секси, дори когато е небрежна

По спортен сутиен и карирана риза из Ню Йорк

Актрисата е страхотна във всичко, което прави, и го доказа на MET Gala със зашеметяващата си и нестандартна рокля, с която прикова всички погледи. Но голямата ѝ цел не е да ни кара да си мислим за нея само заради появите ѝ по червения килим. Иска да влезе в умовете ни и с работата си.

През последните години филмите, в които участва, се броят на пръстите на една ръка. А това е така, защото беше се отдала на отглеждането на трите си деца. Но ще се завърне с пълна сила към работните си ангажименти, защото вече има три обявени филма с нейно участие.

А от The Hollywood Reporter разбираме, че към тях трябва да причисляваме и още един, който обаче Лайвли ще режисира. Тя ще застане зад камерата на Seconds, който ще бъде базиран на графичния роман на Брайън Лий О'Майли.

Филмът ще ни срещне с Кати Клей, която се сдобива със суперсили. Но не като тези на повечето супергерой, които познаваме. Тя може да поправи грешките от миналото си... Точно така, и то само като ги напише на лист хартия. Съвсем очаквано обаче Кати се увлича да поправя живота си дори в най-малките аспекти, което застрашава сериозно бъдещето ѝ.

Това ще бъде режисьорският дебют на Блейк Лайвли за голям екран, но миналата година тя застана за първи път зад камера, за да режисира клипа към песента "I Bet You Think About Me" на Тейлър Суифт.