Широките дрехи и зелената коса са запазена марка на Били Айлиш. Трудно ни е да си я представим по друг начин, но май трябва да свикваме.

Били Айлиш и новият цвят, в който боядиса косата си

Промяната, която Били Айлиш направи

Време е за нещо ново, нещо...

Младата изпълнителка прави промяна след промяна и никой не може да я спре, а и определено ѝ отива.

Започна с цвета на косата (то май винаги оттам се почва). И тъкмо свикахме с него, се появи новият брой на британския Vogue.

На снимките, които изданието и самата Айлиш публикуваха в социалните медии, виждаме не тийн идола, а истинска жена. 19-годишната Били изглежда неузнаваема и напълно различна от досега.

Тя е руса, женствена и секси и позира, облечена с розов корсет. Някои я сравниха с Мерилин Монро, други я нарекоха олицетворение на стария холивудски блясък. Самата тя сподели пред изданието, че вече "се чувства като жена".

"Важното е да се чувстваш добре. Ако искаш да си направиш пластична операция, направи си. Ако искаш да носиш рокля, която според някого те прави да изглеждаш дебела, носи я, щом чувстваш, че изглеждаш добре - значи изглеждаш добре", казва тя.

А затова как нейните фенове възприеха новата ѝ визия, говори следният факт. Според списанието, публикацията на корицата в нейния акаунт в Instagram е поставила рекорд, като най-бързо достигнала 1 милион харесвания, пише Today.

Били Айлиш, Happier Than Ever и албумът, който тя сравнява с нова ера в кариерата си

Били Айлиш продължава с генералните промени

Този път започва нова ера в музикалната си кариера