Тази година наградите Грами не се оказа толкова успешни за Били Айлиш, колкото миналата година например, но изпълнителката отново не си тръгна с празни ръце от церемонията.

Бионсе, Тейлър Суифт, Megan Thee Stallion, Били Айлиш и жените, които превзеха наградите Грами 2021

Жените, които превзеха наградите Грами

Кралицата отново е на върха

Със скоростта, която е набрала, ни се струва, че ще си тръгва с по някоя друга статуетка в близките години. И едва ли звученето на музиката ѝ ще се промени, но пък визията на Айлиш със сигурност.

Всъщност тя вече не е същата, защото реши да смени цвета на косата си и да остави неона в историята (поне засега). В профила си в Instagram Били Айлиш публикува и снимка, и видеоклип, от които разбираме и какъв е новият цвят на косата ѝ.

Русо... Честно казано, очаквахме нещо по нетрадиоционно и екстравагантно от Били, но няма как да отречем факта, че ѝ отива доста. А и промяната не е чужда за изпълнителката, защото през годините сме я виждали и със синя коса, и със сива.

И май новата ѝ визия се харесва на феновете, защото снимката събра над 16 милиона харесвания, с което се превърна в една от най-харесваните снимките в профила на Били Айлиш.