Наскоро Били Айлиш привлече вниманието на милиони почитатели с коренната промяна в прическата си. Но се оказа, че това е само началото на една нова ера и в кариерата й.

Били Айлиш и новият цвят, в който боядиса косата си

Промяната, която Били Айлиш направи

Време е за нещо ново, нещо...

Още в документалния филм The World's a Little Blurry за нея 19-годишната носителка на Грами споменава, че работи над нова мелодия. Даже споделя кадри, в които тя и брат й Финиъс обсъждат текста на парчето "Happier Than Ever" от предстоящия й албум, който ще е със същото име.

Пилотният сингъл излиза на 30 април, а дългоочакваният втори албум на Били Айлиш, който тя самата сравнява с нова "ера" - на 30 юли.

Към публикацията с новината за Happier Than Ever Били споделя, че това е любимият й проект и искрено се надява почитателите й да го усетят. Казва още, че няма търпение да излезе и да чуе техните отзиви.

Целият албум записва по време на локдауна и според Paper нито едно външно лице не е замесено в създаването му. Единствено братята и сестрите са се включили. А самата Били споделя преди време в интервю със Стивън Колбег, че едва ли е щяла да успее, ако не е бил COVID-19.