В реда на нещата е всеки да има някакви планове за предстоящите празници. Те могат да бъдат най-различни и да варират, но със сигурност включват пътуване или поне семейно събиране.

Бил Гейтс, битката за Космоса и ще се включи ли милиардерът в нея

Критиките на Бил Гейтс към Мъск и Безос

Разминаване в гледните точки

Милиардерите може и да имат много пари, но също правят планове за празниците, а не се пускат по течението. Бил Гейтс не прави изключение.

От негови публикации в Twitter обаче разбираме, че му се е наложило да отмени някой от плановете си. Причината едва ли ще изненадата някого - COVID-19.

Гейтс пише, че точно когато е изглеждало, че всичко започва да се връща към нормалността, е възможно да се сблъскаме с най-лошата част от пандемията. Според него новият вариант на COVID-19 - Омикрон, ще засегне всички по някакъв начин. 

Бил Гейтс, разводът с Мелинда Гейтс и най-трудната година в живота на милиардера

Бил Гейтс за развода и най-трудната година в живота му

Емоционални и лични признания

Бил Гейтс дори споделя, че негови близки приятели са болни от него и му се е наложило да отмени повечето от плановете си за празниците. В друг туит милиардерът пише, че най-лошото към момента е, че не знаем точно колко зле протича заболяването от Омикрон.

И според него трябва да го приемем много сериозно, докато няма повече информация. Бил Гейтс смята, че първите няколко месеца на 2022 г. може да са доста тежки, но при добър развой на събитията и правилно взети решения пандемията може да приключи догодина.