Връзката на Кание Уест и Бианка Ченсори определено не се вписва в стандартите зa нормалност на мнозина - точно както и тоалетите им в повече случаи. Но хорското мнение очевидно не им пречи да са щастливи един с друг, а причините за това са не една и две.

Защо Кание Уест публикува голи снимки на Бианка Ченсори

Защо Кание публикува голи снимки на Бианка

Говори рапърът

Наскоро рапърът призна, че съпругата му го прави истински щастлива и го вдъхновява да създава музика. Оказва се, освен със секси тяло, усмивка и поведение, тя го е накарала да се влюби и с още нещо. Преди дни, на едно от партита на Кание Уест, организирани за промотиране на новия му албум в Париж, Бианка Ченсори бе заснета как си приказва сладко-сладко с дъщеря му Норт Уест.

Двете дори се прегръщат и се държат за ръка и очевидно имат топла връзка, която не се повлиява от факта, че родителите на тинейджърката са разделени и баща й си има нова жена. Дори някои предполагат, че Норт е фенка на Бианка и на нейния стил и се опитва да й подражава като разбира се не стига до крайности като нея, пише Metro.

Бианка Ченсори и връзката й с Кание Уест - какво мислят родителите й

Бианка е обсебена от Кание - какво мислят родителите й за връзката им

Напълно очаквана реакция

И този факт няма как да не радва Кание Уест и да го кара още повече да обича настоящата си съпруга. Междувременно стана ясно, че бившата му Ким Кардашиян няма против Норт да прекарва време с баща си, но е дала категоричната си забрана в присъствие на детето им Бианка Ченсори да носи разголените си тоалети. Е, този път тя се беше съобразила с това условие и беше в другата крайност - почти изцяло покрита.