Взаимоотношенията между Кание Уест и съпругата му Бианка Ченсори е една от най-обсъжданите теми през последните месеци. Освен скандалните и вулгарни снимки, които рапърът качва на жена си, сега става ясно, че е забранил на съпругата си да използва социални мрежи, уж за да я предпази от негативни коментари.

Бианка Ченсори - какво знаем скандалната съпруга на Кание Уест

Какво знаем за скандалната съпруга на Кание Уест

Една година след предполагаемия им брак информацията за нея продължава да е все така оскъдна

Това разкриват някои близки до Бианка лица, които твърдят, че приятелите й вярват, че това наистина е поредната тактика за по-нататъшното й "изолиране".

DailyMail по-рано съобщи за продължаващите страхове на нейните приятели, че 46-годишният рапър манипулира така наречената си "съпруга" и мнозина смятат, че последните му действия продължават да подчертават модел на "контролиращо" поведение.

Въпреки че близките на архитектурната дизайнерка дори се намесиха по отношение на връзката й с рапъра и неговите "начини на контрол", съпругът й изглежда е променил отношението й към социалните мрежи.

Снимка 602269

Източник: Instagram / pomponik.pl

"Бианка винаги е използвала социалните мрежи и тя беше активна в тях, докато не се омъжи за Кание", казва вътрешен човек ексклузивно пред изданието.

"Той не иска тя да има и поддържа профили, защото смята, че ще бъде наранена, ако трябва да чете гадните неща, които хората казват за нея. Той я убеди, че тъй като сега е звезда, тя трябва да остане загадка, но това е страховито за тези, които я познават, тъй като го чувстваме просто като друга форма на контрол", разкриват още източниците.

Кание Уест и Бианка Ченсори - защо всички отново говорят за тях

Вулгарните и унизителни снимки на Биана Ченсори, които Кание Уест качи

И защо го нападнаха феновете му

Нейните приятели обаче се противопоставиха на факта, че рапърът, който носи името Йе, публикува пикантни снимки на жена си в собствения си акаунт в Instagram, въпреки твърденията, че тя се нуждае от защита.

Вътрешният човек добавя: "Той ни навира нейната голота навсякъде в собствения си акаунт, за да може да контролира нейния разказ. Това е обезпокоително и като я изолира от света, той я кара да става все по-самотна."

Говори се, че приятелите са изумени да видят промяната на обикновено напористия дизайнер, който се съгласява с исканията на Кание, като източникът подчерта: "Тази силна Бианка, която нямаше да се занимава повече с неговите глупости, изглежда е изчезнала."

Снимка 592573

Източник: Getty Images

"Тя носи това, което той иска, ходи където той иска и прави каквото той иска, защото тя наистина няма друг избор. Тя е в капан."

Още през октомври DailyMail разкри, че носителят на Грами рапър е инструктирал жена си "никога да не говори" и й е издал набор от правила, по които да живее, включително конкретни храни, които може да яде и какво може да носи.

Нейните близки твърдят, че дизайнерката "вече няма собствено мнение" по въпроса и вместо това просто се "подчинява" на противоречивия рапър, защото той я е убедил, че имат "кралски" статут.

Кание Уест и Бианка Ченсори скандализираха всички за пореден път

Вулгарните снимки на съпругата на Кание Уест достигат нови висоти

Лудост или просто изкуство, се чудят феновете на рапъра

"Кание има набор от правила за Бианка, които включват никога да не говори и да носи това, което той иска тя да носи", обясни източникът. "От нея също се изисква да яде определени храни и да тренира, въпреки че Кание не тренира."