В последните месеци Кание Уест и Бианка Ченсори са една от най-коментираните светски двойки. Но не защото всички са впечатлени колко влюбени и щастливи са двамата, а по малко по-различни причини.

Кание Уест и Бианка Ченсори скандализираха всички за пореден път

Вулгарните снимки на съпругата на Кание Уест достигат нови висоти

Лудост или просто изкуство, се чудят феновете на рапъра

Рапърът успя да превърне за кратко време новата си съпруга в копие на бившата си Ким Кардашиян. А след това започна да я показва на всички в оскъдно облекло и неприлични пози, което мнозина приемат за истинско унижение. И то не спира. Както ние не спираме да се чудим дали Бианка го прави доброволно, или за да задоволи фантазиите на Йе.

Със сигурност същите въпроси си задават и нейните родители - Александра и Лео. Според информация в Daily Mail, те са силно притеснени за дъщеря си и смятат, че Кание я контролира изцяло, особено след последните й снимки, на които е чисто гола и наметната само с прозрачен дъждобран.

Това нейно поведение може да се определи не само като пошло, но и в пълен разрез със законите в Калифорния, които не позволяват подобна разголеност на публични места. А семейството и приятелите на Бианка Ченсори не крият, че вече дори им е трудно да я разпознават - тя просто не прилича на себе си и няма нищо общо с предишната личност, която е била. И са убедени, че не би излязла в подобен вид, освен ако някой не я накара да го направи.

На тях не им харесва и това, че тя дава лош пример на всички с поведението и облеклото си. Но изглежда няма какво да направят на този етап, защото Кание тотално е завладял живота й. А положението става все по-зле и не знаем какво още можем да очакваме от ексцентричната двойка.

Наскоро се заговори и че Уест си позволява да издава много повече заповеди на съпругата си, освен тези, свързани с това какво да облича. Като например я кара да яде конкретни храни или й забранява да говори с дни. Които за някои си е чисто робство.

Кание Уест с поредна забрана към Бианка Ченсори

Какво още забранява Кание Уест на Бианка Ченсори

Все повече хора обезпокоени за отношенията им

Още веднага след като стана ясно, че Кание и Бианка Ченсори са сключили брак едва месец след развода му с Ким Кардашиян, нейните родители обявиха публично, че не одобряват тази връзка и смятат, че дъщеря им ще се превърне в изкупителна жертва. Е, година и повече по-късно притесненията им продължават да се потвърждават.