Шегите за шамара, който Крис Рок отнесе от Уил Смит просто не спират да валят. И за сметка на това изобщо не стават по-малко добри, дори напротив.

Китодар Тодоров, Филип Аврамов и шегата им за случилото се с Уил Смит и Крис Рок

Когато Китодар и Филип Аврамов се подиграват на Уил Смит и Крис Рок

Шегички на премиерата на "Жълт олеандър"

Поредното попадение е на Бенедикт Къмбърбач. Актьорът за втори път бе домакин в американското предаване Saturday Night Live и успя да взриви публиката по време на откриващия си монолог. От смях, разбира се.

Къмбърбач открива с признанието, че обожава да влиза в ролята на Доктор Стрейнж от филмите на Marvel. Вторият от тях е в момента по кината. Естествено, не крие, че филмът се представя добре, но... все пак припомня, че е участвал и в други заглавия.

"Силата на кучето" например", казва Къмбърбач, при което обаче комикът Лорн Майкъблс отвръща с шегата, че никой не го е гледал.

"Стига човече, за него бях номиниран за Оскар. Справих се добре. Е, не спечелих, а бях повален от Уил Смит... но не, не физически", завършва актьорът.

След като и тази шега по повод шамара от Оскарите получава одобрителните смях и ръкопляскане от страна на публиката, Къмбърбач променя фокуса на речта си и хуморът му става по-малко хаплив.

Отново се спира на актуална тема обаче. Тъй като в САЩ отпразнуваха Деня на майката тази неделя, той използва повода, за да благодари на жените в живота си.

На майка си, за която споделя, че докато е растял, винаги го е успокоявала, щом се появи проблем.

"Например като паднаха предните ми два зъба, се притеснявах, че ще ми се подиграват, но тя казваше: "Всичко е наред, просто се опитай да се усмихваш без да си отваряш устата."

"Чудесен съвет", допълва актьорът. "Но също и дава обяснение защо до ден днешен, на всяка снимка на червен килим, се усмихвам по този начин."

"Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта", Бенедикт Къмбърбач, Елизабет Олсен, Сам Рейми и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта"

Супергерои, много екшън и лек хорър елемент

Освен на майка си Къмбърбач благодари и на своята съпруга Софи, за това, че е родила прекрасните им трима синове и за което признава, че винаги ще ѝ е задължен.