Преди дни Бела Хадид сподели три публикации в Instagram профила си, с които разкри колко тежка е била битката ѝ с лаймската болест, от която страда вече над десет години. На снимките я видяхме болна, тъжна и изтощена, а в описанието към тях моделът сподели, че наскоро състоянието ѝ се е влошило заради усилената ѝ работа.

Бела Хадид - болна, тъжна и изтощена от здравословното си състояние

Болна, тъжна и изтощена - Бела Хадид, както не сме я виждали досега

Най-трудният период на красавицата

Пред последните пет месеца обаче Бела Хадид се скри от светлините на прожекторите, не се появяваше на събития, дори и активността ѝ в социалните мрежи бе минимална. И стана ясно защо - моделът се е подложила на продължително и тежко лечение на инфекциозното заболяване, след което за щастие е в много по-добро здраве. Това разкри сестра ѝ Джиджи Хадид наскоро, припомнят ни от E! News.

В единия от постовете си Бела Хадид пише, че да бъде болна и тъжна и в същото време да усеща любов и подкрепа около себе си, е било "най-объркващото нещо". Но е благодарна на майка си, Йоланда Хадид, която също страда от лаймска болест, че винаги е неотлъчно до нея.

В края на публикацията си Бела Хадид уточнява, че ще се завърне към работата си в момента, в който се почувства готова. И той явно вече е настъпил - по-скоро, отколкото очаквахме.

@babybella777

First day back on set in 5 months!

♬ Sprinter Dave x Cench - Spotify Audios

С видео в TikTok моделът разкрива, че е отново на работна вълна. На кадрите я виждаме пак в пълния ѝ блясък, свежа, енергична и щастлива. За фотосесията тя е облечена със сет в бяло в две части, с оформена на небрежни вълни коса и с гримирани в златно очи и неутрални устни.

Две лоши новини накуп от Бела Хадид - раздяла с гадже и заболяването, с което още се бори

Заболяването, с което Бела Хадид продължава да се бори

И отново сама ли е моделът

Бела Хадид така и не издава по какъв проект работи в момента, но пък от поста ѝ в TikTok става ясно, че целият екип се забавлява по време на процеса. "Първи ден отново на снимачната площадка след пет месеца", пише тя развълнувано към клипа.