Само ден след като разбрахме, че наскоро Джиджи Хадид е била задържана за притежание на марихуана, научаваме, че и случващото се около сестра ѝ Бела Хадид напоследък не е на хубаво. Тя не се е забърквала в проблеми с наркотиците (макар че има притеснително минало с алкохола), но пък има такива в здравословен и в личен план.

Бела Хадид на 27

Бела Хадид в 19 факта

Защото някой днес има рожден ден

Въпреки злоупотребата с консумацията на алкохол, за която Бела Хадид и преди е говорила открито, тя не е на рехабилитация, както явно някои хора спекулират, а си е отделила време, в което да се съсредоточи върху лечението на лаймската болест, от която страда.

По-рано тази година 26-годишният модел разкри, че от пет месеца не е пила никакъв алкохол. "Обичах алкохола и стигнах до точката, в която дори започнах да отменям късни излизания, понеже усещах, че няма да мога да се контролирам", разказва преди време Бела Хадид в интервю за InStyle.

В него тя разкрива също, че е променила начина, по който възприема нещата и вече не чувства необходимост да пие, защото знае как ще ѝ се отрази това в три през нощта. "Ще се събудя с ужасно безпокойство, мислейки за онова нещо, което казах преди пет години, когато завърших гимназия", издава още моделът.

Освен с алкохола, тя не крие, че се е борила и с депресия, а с лаймската болест продължава да води битка и до днес. В социалните мрежи тя е споделяла неведнъж за сривовете, през които е преминавала, но винаги го е правила с цел не за да привлича внимание към себе си, а за да покаже на други хора, които се припознават в проблемите ѝ, че не са сами.

Другата неприятна новина около Бела Хадид е тази за раздялата ѝ с Марк Калман. Двамата бяха заедно две години, след като преди това моделът беше в четиригодишна връзка с The Weeknd. 35-годишният Марк Калман е арт директор, създавал дрехи за марката A Bathing Ape, както и обложки на албуми на Травис Скот.

Бела Хадид и Марк Калман потвърдиха, че са заедно в Instagram, където на снимки от пътуването им покрай Седмицата на модата в Париж са се прегърнали влюбено.

По време на връзката им източник на E! News разкрива, че моделът е наистина щастлива и отношенията ѝ с Калман дори са се задълбочили. В интервю за Interview от май 2022 г. тя дори споделя, че той е нейната емоционална подкрепа и се гордее с таланта, който има.

Бела Хадид, Stella McCartney и прозрачният костюм, с който дефилира

Бела Хадид не се притеснява да покаже гърдите си

Отново провокативна и отново прикова вниманието

Бела Хадид и Марк Калман обаче са разделени още от пролетта, а решението им е било приятелско, пишат отново от E! News.