Пандемията от COVID-19, под чиито знак преминаха последните месеци, не подмина и редица известни личности. Докато някои предпочетоха да говорят откровено за срещата и битката с коронавируса, други избраха да ги запазят в тайна.

А последните подозрения падат върху семейство Бекъм. Те прекараха месеци наред в самоизолация в имението си в Котсуолд, но преди това пътуваха до САЩ, а в последствие обиколиха и любимите си летни дестинации в Европа.

Според информация с британски медии, Дейвид и Виктория Бекъм са се заразили с коронавирус на партито в Лос Анджелис по случай основаването на отбора Интер Маями от бившия футболист още през март.

Освен тях, още няколко човека от екипа им са хванали заразата. Първите си симптоми съпрузите получили след завръщането си на Острова и са се поставили под карантина в семейното имение, предава The Sun.

Ромео Бекъм, Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и колажите за рождения ден

Всички обичат... Ромео Бекъм

Любимецът на семейството

По заръка на Виктория, която не само е била болна, но и сериозно притеснена за всички около себе си, всички членове на семейство Бекъм са били под доброволна смаоизолация в рамките на две седмици и са преминали тестове. Дейвид и съпругата му също са изчакали да се убедят, че са напълно здрави, преди отново да се съберат с децата си и да тръгнат да обикалят из Италия и Гърция.