Ромео Бекъм вече е на 18. В първия ден на септември вторият син на Виктория и Дейвид Бекъм отпразнува своето пълнолетие. А цялата фамилия Бекъм отбеляза подобаващо празника в Instagram. 

21-годишният му брат Бруклин сподели снимка на двама им като малки, седнали на футболно игрище в гръб, за да се виждат имената им на фланелките. Придружи я с емоционален поздрав.

„Честит 18-и рожден ден, Ромео! Невероятен си и се надявам да имаш най-невероятния ден! Толкова те обичам!“

View this post on Instagram

on

По-малкият им брат, 15-годишният Круз, последва примера на Бруклин и публикува поредица от негови снимки с Ромео и деветгодишната им сестра Харпър. „Честит рожден ден, много те обичам!", написа той.

View this post on Instagram

on

Виктория Бекъм публикува колаж от семейни снимки и видеа и поздрави сина си с думите: „Не бихме могли да не се гордеем с младия мъж, в който се превърна. Ти си красив отвътре и отвън и много те обичаме. Най-сладката, най-добрата душа, нашето всичко. Много целувки от всички нас.“

View this post on Instagram

on

Явно и таткото – Дейвид Бекъм, е бил завладян от емоциите в големия ден. Сякаш изведнъж е осъзнал колко бързо са минали годините и синът му - довчера бебе, вече е голям мъж.

В неговия колаж виждаме Ромео от раждането и израстването му до момента, в който Дейвид го учи да се бръсне, а накрая трябва да признае, че синът му вече е по-висок от него.

 Футболната легенда написа: "Честит 18-и рожден ден на моя малък (или вече не толкова малък мъж). Толкова много те обичаме, никога не се отказвай от мечтите и целите си.“

View this post on Instagram

on

Поздрави и много целувки към Ромео отправи и приятелката му - моделът Миа Реган, с която са заедно от месец май миналата година.

Ромео Бекъм, гаджето му Миа Реган и какво мисля Виктория Бекъм за нея

Одобрява ли Виктория Бекъм новата си снаха

По женски

А на снимката от рождения ден виждаме тримата братя и сестричка им Харпър да позират до тортата с цветовете на дъгата. Всъщност, само Харпър все още няма профил в Instagram, иначе сигурно и тя щеше да измисли нещо.

View this post on Instagram

on

А пълнолетният Ромео изглежда наистина щастлив с такава фамилия и с толкова много любов.