Сидни Суийни доби популярност с участието си в сериала на HBO "Еуфория", като в момента определено не може да се оплаче от липса на работни ангажименти.

Сидни Суийни става информатор в трейлъра на Reality на HBO Max

Сидни Суийни влиза в света на информаторите

Нова вълнуваща роля за актрисата

Не очакваме бъдещите ѝ проекти да включват толкова голота, колкото "Еуфория", но актрисата не се притеснява от такива сцени. За разлика от семейството ѝ.

В интервю за Sunday Today Сидни Суийни казва, че майка ѝ е посещавала снимачната площадка на сериала често и двете са говорили за сюжета доста. Така че тя е знаела за какво точно става дума.

Не същото обаче важи за бащата на актрисата, който не е имал никаква представа, че има голи сцени. И то доста. Самата тя признава, че не е говорила с него на тази тема, защото просто не е знаела как да го вмъкне в разговора. 

Е, бащата на Суийни е разбрал за какво става дума по трудния начин. Актрисата споделя, че той заедно с неговите родители са решили да гледал "Еуфория", без да ѝ кажат предварително. И когато са стигнали до голите сцени, просто са излезли от стаята.

Малка черна рокля - секси вариацията, с която Сидни Суийни се появи на червения килим

Малка черна рокля - секси вариацията, с която Сидни Суийни се появи на червения килим

Дръзка и предизвикателна

Въпреки това, бабата на Сидни Суийни се оказва голям неин фен и я подкрепя във всичко. Актрисата дори я взима с нея на снимачните площадки, за да ѝ показва другата страна на киното, пише People. И нерядко дори я включва като екстра в някои от продукциите.