От известно време се твърди, че Сидни Суийни е замесена в любовен триъгълник с колегата си Глен Пауъл, който съвсем наскоро се раздели с половинката си Джиджи Парис.

Сидни Суийни и секси снимките ѝ по бански с марката Frankies Bikinis

Сидни Суийни с тяло мечта в бански мечта

Актрисата знае как да провокира интерес

Знае се, че двамата са приключили отношенията помежду си още докато романтичната комедия Anyone But You с участието на Сидни Суийни и Глен Пауъл се е снимала. Според източници раздялата на актьора с Джиджи Парис е била приятелска.

В социалните мрежи моделът обаче качи клип, на който я виждаме как уверено сама се разхожда по улиците, с описанието: "Знай стойността си и продължи нататък". Говори се, че тя и Глен Пауъл са развалили отношенията си след нейното посещение в Австралия за снимките на филма Anyone But You. Част от сцените, които актьорът е снимал с колежката си Сидни Суийни, са доста горещи, а и двамата явно са прекарвали голяма част от свободното си време заедно.

Глен Пауъл и Сидни Суийни

Източник: GettyImages

Глен Пауъл и Сидни Суийни

Малко след пътуването си до Австралия Джиджи Парис е спряла да следва Сидни Суийни в Instagram, което и поражда твърденията, че между тримата се е заформила любовна драма. Нито Глен Пауъл, Джиджи Парис или Сидни Суийни са коментирали отношенията помежду си.

Джиджи Парис с Глен Пауъл

Източник: GettyImages

Джиджи Парис с Глен Пауъл

От последната публична поява на Сидни Суийни обаче имаме индикация, че тя е все така щастлива с годеника си и не се е забърквала в любовен триъгълник.

Тя и Джонатан Давино са били забелязани на събитие на Armani. Не е останало незабелязано обаче, че актрисата не носи годежния си пръстен. Въпреки това и тя, и половинката ѝ са били облечени в подхождащи си черни тоалети, пише Us Weekly.

Джонатан Давино и Сидни Суийни

Източник: GettyImages

Джонатан Давино и Сидни Суийни

Echo Valley, Сидни Суийни, Джулиан Мур и филма им за Apple

Новите (и доста обещаващи ) предизвикателства пред Сидни Суийни

В нов сериал

Сидни Суийни и Джонатан Давино са сгодени от май 2022 г., но дали сватбата им ще бъде скоро, не се знае. Дотогава им пожелаваме връзката им да бъде все така вълнуваща и романтична, а думите на злите езици да не достигат до тях.