От миниатюрни бралетки до изрязани блейзъри и тяло на показ - Сидни Суийни е добре позната с екстравагантните си, нестандартни визии на червения килим. Такъв е и последният ѝ избор на облекло, с което звездата от "Еуфория" се появи в публичното пространство.

Сидни Суийни става информатор в трейлъра на Reality на HBO Max

Сидни Суийни влиза в света на информаторите

Нова вълнуваща роля за актрисата

А именно секси, деконструиран вариант на класическата малка черна рокля, с който актрисата събра всички погледи върху себе си, доказвайки, че понякога по-малкото наистина е повече.

Във вторник вечерта Сидни стъпи на червения килим в Ню Йорк преди специалната прожекция на предстоящия ѝ филм Reality. От споделените снимки в социалните мрежи, виждаме смелото представяне на Суийни. Тя е избрала черна рокля без презрамки на Schiaparelli, състояща се от редуващи се ивици от многослойни волани и напълно прозрачна мрежеста материя, които завършват в дълъг кадифен шлейф. Визията бе допълнена от обувки на висок ток и платформа, няколко пръстена и сребърни обеци.

Дръзкият ансамбъл Сидни завърши със свободно спуснати руси коси, леко стилизирани във вълни и опушен тъмен грим около очите.

Суийни може да се похвали с множество ангажименти в последно време, пише InStyle. Освен драмата Reality, която ще се разпространява в HBO Max от 29 май, актрисата наскоро завърши снимките и на следващата продукция с нейно участие. Това е романтичната комедия Anyone But You, чиято премиера по кината се очаква през декември.

Сидни Суийни, Глен Пауъл, Джиджи Парис - какво породи твърденията за любовен триъгълник

Сама ли е отново Сидни Суийни

И забъркана ли е в любовен триъгълник

"Беше невероятно изживяване", каза Сидни преди време пред Entertainment Tonight. "Австралия е невероятно място за снимки, а актьорите и екипът бяха толкова забавни. Никога преди не съм се смяла така на снимачна площадка. Прекарах си наистина добре."