Всяка връзка има своите върхове и спадове, а всяка двойка сама намира перфектния баланс, за да може да продължава напред.

Мишел Обама,  Jimmy Kimmel Live и какво я попита водещият Джими Кимъл

Мишел Обама отговаря на въпрос за секс

Който получава за втори път

Ние пък няма как от чисто любопитство (а и за да попием опит) да не се интересуваме от подробностите за личния живот, които популярните двойки благоволят да ни разкрият. Все пак, често ги даваме и взимаме за пример.

Сред тях са семейство Обама, чиято история за любов и успех е наистина вдъхновяваща. И въпреки че изглеждат все така влюбени и щастливи, Барак и Мишел също имат своите моменти, в които предпочитат да не са заедно.

Снимка 478648

Източник: GettyImages

В едно от последните си интервюта бившата Първа дама призна, че никак не харесва хобито на своя съпруг - да играе голф. Според нея, този спорт е създаден за тези, които се опитват да избягват жените си.

"Те са дразнещи. Отнема толкова дълго! Защо съществува спорт, в който има 18 дупки, които трябва да се уцелят", недоумява госпожа Обама.

Мишел Обама, Нациноланата зала на славата на жените и кои други дами ще бъда почетени

Мишел Обама влиза в Залата на славата

Но не на актьорите

Тя признава, че би се отървала от голф клубовете на Барак, защото отделя прекалено дълго време на тази игра и е сигурна, че го прави не толкова заради самото преживяване, колкото да си спечели своето време далеч от нея, цитират я от Bang Showbiz.