До момента не сме чували Мишел Обама да говори за секс. Но ето че й се наложи, благодарение на американския водещ Джими Кимъл, който я беше поканил за участие в шоуто си на 16 март. Той си позволи за втори път да й зададе един и същи въпрос.

"Попитах ви това в нощта, когато SEAL Team Six успяха да убият Осама бин Ладен по заповед на съпруга ви. Онази нощ правихте ли секс с него, за да отпразнувате това," гласеше въпросът на Кимъл, който той за първи път зададе на тогавашната първа дама през 2011 г.

Тогава Мишел Обама му отвърна, че единствено той гледа на това "голямо историческо събитие" от тази гледна точка. И тях отказава да коментира.

В участието си преди два дни обаче бившата първа дама и настоящ писател, и телевизионен продуцент даде кратък, но съдържателен отговор. "Отново ще се позова на петата поправка." Въпросното допълнение към американската конституция гласи: "Никой няма да бъде принуждаван да отговоря по обвинения в углавно, или по друг начин компрометиращо престъпление, освен след представен обвинителен акт от разширено Съдебно-заседателно жури."