Барак Обама може да не е в политиката от цял един мандат, но името му продължава да се споменава по-често и от това на някои действащи политици.

Барак Обама, Мишел Обама, A Promised Land и кога американският президент се е страхувал за брака си

Големият грях на Барак към Мишел Обама

Трудностите, през които преминаха

Но така е, защото Обама успя да спечели сърцата на милиони хора по време на управлението си. И не са малко онези, които биха искали да видят биографичен филм за живота на 44-ият президент на САЩ.

Към момента няма официално обявена такава продукция, но самият факт, че се носят слухове е достатъчен да разберем, че е въпрос на време да се случи.

Говорейки пред 360 With Speedy Morman, Обама бива запитан дали би имал нещо против, ако Дрейк го изиграе в един евентуален биографичен филм.

"Нека го кажа така. Дрейк изглежда като човек, който може да направи какво поиска. Имам предвид, че той е много талантлив. Така че, ако моментът настъпи и той е готов, предполагам..."

Дрейк, Софи Брусо, синът им Адонис и третият му рожден ден

Синът на Дрейк стана на 3

Повод да празник

Барак Обама обаче е сигурен, че дъщерите му ще са най-развълнувани, ако нещо подобно се случи, защото са големи фенове на канадския рапър. Иначе, желанието на Дрейк да изиграе Обама във филм датира още от 2010 г., пише Fox News. Дали обаче това ще се случи, времето ще покаже.