Кой би си помислил, че от излизането на емблематичния за Аврил Лавин албум Let Go са изминали цели 20 години? Но и да го мислим, смисъл няма... Безспорен факт е обаче, че точно той изстреля изпълнителката на върха с хитовете "Complicated", "Sk8er Boi" и "I'm With You".  

Аврил Лавин, Мод Сън и подробностите около годежа на певицата в Париж

Аврил Лавин има да ни каже нещо важно

А ние воже да я поздравим

А сега Аврил Лавин отбеляза паметния юбилей с вероятно най-голямото признание, което може да получи - вече е сред знаменитостите, удостоени със звезда на Холивудската алея на славата.

По този повод изпълнителката заявява пред Fox News Digital, че когато е започнала музикалната си кариера на 16 години, никога не е предполагала, че ще получи подобна чест.

Снимка 585980

Източник: GettyImages

Първия път, когато посещава Алея на славата, е като тийнейджърка, след като напуска гимназията, за да гони мечтата си да бъде певица. Този път тя е на същото място, но за церемонията по откриването на собствената й звезда.

Снимка 585981

Източник: GettyImages

"Да имам собствена звезда на Алеята на славата, е сбъдната мечта за мен. Не мога да повярвам! Когато дойдох за първи път в Холивуд, бях на 16. А на тази снимка (става въпрос за снимката зад изпълнителката - бел.авт.) съм аз, тук, на това пътуване. Нося същия суитшърт, с който бях и тогава, който беше и любимият ми в гимназията."

Аврил Ливайн признава, че никога въобще не си е и представяла, че някога самата тя би могла да има звезда на Алеята на славата в Холивуд. Затова и днес се чувства истински признателна, но и благословена все още да създава музика.