Има звезди, които не крият какво се случва с тях в личен план и почти веднага феновете им научават и за добрите, и за лошите моменти.

Мила Кунис, Аштън Кътчър, Украйна и дарението, което направиха двамата в помощ на украинските бежанци

Мила Кунис откровено за войната в Украйна

Щедрото дарение, което направиха с Аштън Кътчър

Но има и такива, които предпочитат първо да преодолеят тежките моменти и едва тогава да споделят каквото и да било. Оказва се, че Атшън Кътчър е от втория тип известни личности.

От Us Weekly разбираме, че актьорът е решил да се впусне в сериозно приключение заедно с Беър Грилс в предаването му Running Wild with Bear Grylls: The Challenge, за да видят дали могат да оцелеят при неблагоприятни условия.

Именно от гостуването му в предаването става ясно, че Кътчър е имал доста стряскащо преживяване. Той споделя пред Грилс, че преди около две години се е сблъскал с рядка форма на васкулит, която предизвиква възпаление на кръвоносните съдове.

Според Mayo Clinic, заболяването води до удебеляване на стените на кръвоносните съдове. Това състояние може да бъде както краткосрочно, така и по-дългосрочно и да доведе до увреждане на органи и тъкани. Аштън Кътчър казва, че в резултат на това е загубил зрението и слуха си. Също така се е отразило негативно на запазването на равновесие.

Актьорът е откровен, че не е оценявал напълно всички тези неща, докато не ги е загубил и не се е запитал дали отново някога ще може да чува, вижда и ходи. И в момента се чувства късметлия, че изобщо е жив. И цялото преживяване му е дало една нова перспектива в живота.

Your Place or Mine, Аштън Кътчър, Рийз Уидърспун и романтичната комедия, в която ще участват

Аштън Кътчър и Рийз Уидърспун ще разменят животите си

В романтичната комедия Your Place or Mine

Аштън Кътчър допълва, че в момента, в който започнем да гледаме на трудностите като на неща, които са създадени за нас, за да достигнем до там, където трябва, животът става много по-лесен и забавен. "Започваш да сърфираш върху проблемите си, вместо да живееш под тях", завършва актьорът.