Американският топ модел Ашли Греъм пленява със забележителната си визия на корицата на Vogue Германия за септември 2023 г. През обектива на фотографа Фелисити Инграм тя излъчва увереност в зашеметяваща рокля на Valentino.

Ашли Греъм - изборът на списание Maxim за най-сексапилната жена на 2023 г.

И най-сексапилната жена за 2023 г. е...

И кой още попада в Hot 100 на Maxim

Докато читателите се задълбочават в историята на корицата, стилистът Дена Джанини демонстрира еклектично сливане на модата, събирайки парчета от емблематични марки като Louis Vuitton, Ester Manas, Coach, Collina Strada, Rick Owens и Michael Kors Collection.

Артистичното майсторство продължава с прическата на Марко Брака и изящния грим на Мартина Д'Андреа. А на един от кадрите Ашли позира чисто гола, без ни най-малко притеснение, че се виждат гърдите ѝ.

В интервюто за списанието Ашли Греъм говори за това как е била засрамена, когато е започнала да работи като модел като тийнейджърка. Тя разказва за дискриминацията, която среща в резултат на размера си през първите си дни в модната индустрия.

"Един от първите фотографи, с които работих, каза на майка ми: "Ако Ашли отслабне и премине от размер 12 на размер шест, може и да успее да се сдобива с повече професионални ангажименти".

Тя споделя, че тогава е била на 12 години и дори не може да си представи как младите момичета се чувстват днес с цялата тази информация и критики, които ги заливат в социалните мрежи в наши дни. И колко пагубно може да бъде за тях това, което всъщност виждат и четат там.

Ашли Греъм и новият секси тоалет на модела в Кан

Ашли Греъм пак остави малко на въображението

Какви коментари предизвика този път

Греъм допълва, че въпреки подмятанията на фотографите, винаги се е чувствала добре в нейния размер, особено през по-младите си години. И никога не се е притеснявала от начина, по който изглежда.

"Осъзнавах, че бедрата ми се търкат едно в друго, че мазнините по корема ми са изпъкнали върху дънките ми, че ръцете ми са по-големи от приятелките ми", казва тя, като допълва, че просто не е имала проблем с това.

Ашли Греъм също така говори за това как се е научила още повече да обича тялото си, след като е станала майка на три деца.

"Не искам да лъжа себе си и да си кажа: "Коремче, след три деца изглеждаш страхотно!" Но мога да приема и обичам тялото си и да му благодаря, че съм родила три здрави деца", категорична е Ашли, макар да осъзнава, че не е в най-добрата си форма в момента.

Ашли Греъм и Джъстин Ървин на романтична ваканция в Сен Тропе

Ашли Греъм и горещите забавления по бански

Слънце, яхта, море - какво повече му трябва на човек

Моделът завършва, като говори за позитивизма на тялото и надеждите си за бъдещето. "Денят, в който стане нормално изобщо да не се говори за тялото на някого, който носи по-голям номер, тогава ще знаем, че следващата стъпка към промяната най-накрая е направена. Аз проправих пътя за всички тези жени, които се срамуваха от килограмите си и продължавам да го проправям".