Анна Курникова и Енрике Иглесиас определено не обичат да се навлиза в личното им пространство, особено що се отнася до интимните им отношения.

Двамата са не само изключително потайни за връзката им, но и много рядко използват профилите си в социалните медии, за да публикуват каквато и да била информация, свързана със съвместните им почивки, празници и хобита. Общо взето нямаме представа нито където пътуват, нито какво правят през свободното си време.

Двамата обаче от време на време се изкушават да пуснат някоя снимчица на страхотните си кучета и на още по-страхотните си деца.

Анна Курникова и какво празнува половинката на Енрике Иглесиас

Специалният празник на Анна Курникова

Какво отбелязва половинката на Енрике Игесиас

Близнаците Николас и Луси определено вече са доста пораснали, или поне така ни се струва от последното видео в профила на Анна Курникова. Бившата тенисистка пусна клип, на който виждаме малчуганите да тичат към човека с камерата (очевидно самата Анна) на фона на песен на татко им - Енрике Иглесиас.

Забавното в клипа е, че в един момент Николас и Луси трябва да спрат, тъй като са принудени, заради текстилна преграда, която се озовава пред тях. Майка ми обаче остава от другата страна и се вижда, че децата са повече от учудени какво точно се случва.

По всичко личи, че и Анна Курникова, и Енрике Иглесиас обичат да си правят шеги с тях и да се забавляват с прекрасните си деца.

Енрике Иглесиас, дъщеря му Луси и как се забавляват двамата

Как се забавляват Енрике и Луси Иглесиас

Татко за пример