Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли продължава вече три години и сякаш няма изгледи скоро да стигне до финалната права. Тази изтощителна и за двете страни съдебна битка е успяла да промени мирогледа на актрисата и тя се е зарекла пред свои приятели, че никога повече няма да се омъжва.

Разводът на звездното семейство продължава да бъде една от най-коментираните светски теми още от 2016 г., а превръщането на отношенията между двама съпрузи в публичен въпрос правят проблемите още по-големи.

В последното си интервю Джоли заяви, че веднага щом децата й навършат пълнолетие, тя ще се премести заедно с тях и ще се спре да се съобразява с Брад по отношение на това къде трябва да живее.

Снимка 446555

Източник: GettyImages

За никого не е тайна, че двамата имат доста различни виждания за това как трябва да възпитават децата си. Докато Брад смята, че те имат нужда от стабилност и да се установят на едно място, където да израснат, Анджелина е на мнение, че трябва постоянно да пътуват и да се запознават с нови култури, за да се обогатяват, пише The News.

Анджелина Джоли, Harper's Bazaar и новите й признания за развода с Брад

Как Брад взе свободата на Анджелина

През какво преминаха и децата им

Така трудният развод, с който завърши 12-годишният брак на Бранджелина, се превръща в третото брачно разочарование на Джоли, след което шансът да узакони следваща своя връзка клони все повече към нула. Но човек никога не може да е сигурен каква изненада му готви съдбата...