Анджелина Джоли остави всички дрехи, за да позира за новия брой на Harper's Bazaar - по-гола от всякога. Тя обаче е и до болка откровена в разговора за вътрешните и външните белези, и за това, през което премина в последните години.

В момента актрисата е в период от живота си, който спокойно можем да наречем възраждане. Обратите на живота и невидимите белези, които й причиняват, не само болят, но и не й позволяват да бъде толкова свободна, колкото й се иска.

Джоли дава и един пример в подкрепа на това свое твърдение. Тя е категорична, че ще се премести в друга страна, щом децата й навършат 18. Но сега техният дом е там, където баща им е решил да бъде.

Снимка 451475

Източник: Harper's Bazaar

Онази част от нея, която я прави свободна, дива, открита и любопитна успява да бъде смачкана от живота. Но нейните деца са нейната най-голяма подкрепа в този труден момент. Те я познават такава, каквато е всъщност, и правят всичко възможно, за да стане пак старата Анджелина.

"Те преминаха през много. Аз се уча от тяхната сила", казва тя. А един от общите им уроци е да се приемат такива, каквито са, и да не се срамуват от същността си.

Анджелина Джоли, Harper's Bazaar и една провокативна фотосесия

Първата гола корица на Анджелина

Белези на показ

Най-важното за Джоли е всеки да знае кой е всъщност. Тя е наясно, че не може да предпази децата си напълно от физическата болка, от разочарованията, от разбитото сърце, но иска да ги научи как да живеят с тях, защото е неизбежно.