Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли се проточва вече пет години и все още нямаме официално потвърждение, че е стигнал до своя окончателен край. Но пък много преди него разбрахме, че двамата актьори са тръгнали всеки по своя път и градят живота си наново.

Анджелина Джоли, актьорството и промяната, на която се реши заради децата си

Защо Анджелина не е като другите майки

И какво жертва в името на децата

И докато миналата година всички говореха за авантюрата на Брад Пит и доста по-младата от него Никол Потуралски, то за Анджелина така и не чухме да има нов мъж в живота си след раздялата. А признанията в последното й интервю хвърлят повече светлина по въпроса.

Покрай премиерата на новия филм с нейното участие - "Те пожелаха смъртта ми", Джоли даде няколко интервюта. И в едно от тях тя призна, че изпитва затруднения да намери отново любовта.

Актрисата потвърди, че е "сама от доста дълго време". И, според нея, причината е в прекалено дългия списък с изисквания, който има към евентуалните си бъдещи партньори. И те са предимно за това какви качества не бива да притежават.

Анджелина обаче не уточнява какви са те, но можем да предполагаме, че едно от тях е да не консумират алкохол. Защото именно проблемите на Брад Пит с пиенето се определят като една от водещите причини за звездния развод.

Снимка 484811

Източник: GettyImages

И докато Джоли намери точния мъж, който да отговори на конкретните й изисквания, тя насочва цялото си внимание към своите шест деца. Казва, че се буди всяка сутрин и чувства, че трябва да се убеди, че всичко с тях е наред - както физически, така и емоционално.

Но не крие, че преди години нещата са изглежда малко по-различно и децата са били тези, които са знаели, че трябва да се погрижат майка им да се чувства добре, предава Metro.

Анджелина Джоли, майка й Марчелин Бертран и важният съвет, който е получила от нея

Урокът, който Анджелина Джоли научи от майка си

Най-важните моменти

"Те се грижат много добре за мен. Ние сме супер отбор и аз съм много, много голяма късметлийка. Винаги съм тази, която се притеснява, но никога не се притеснявам за тях. Те са готини хора", казва Джоли за децата си.