Да си самотна майка не е лесно. Дори да си Анджелина Джоли. Още повече, когато имаш шест деца. И винаги се стига до неизбежни компромиси.

Анджелина Джоли, баща й Джон Войт и позицията му за развода с Брад Пит

Бащата на Анджелина за развода с Брад Пит

Още една гледна точка

Преди няколко години тя постави на преден план проектите си като режисьор за сметка на чисто актьорските ангажименти. Но напоследък отново се връща към тях, за да не остане съвсем извън сферата.

А пред Entertainment Weekly Джоли признава, че с "промяната в семейното положение" й е станало много трудно да режисира един филм по няколко години. Затова - в името на децата си и времето с тях, се е върнала към ролите в киното, които са по-краткосрочен ангажимент.

Все пак, Анджелина казва, че "не е невъзможно" да бъде отново на снимачната площадка, но зад камерата, където наистина й харесва. Просто явно на този етап се налага да бъде повече време вкъщи.

Това определено е нещо необичайно за нея и не крие, че й е трудно да бъде "традиционен родител". Най-малкото защото не е свикнала да бъде дълго време на едно място, предава Bang Showbiz.

"Те пожелаха смъртта ми", Those Who Wish Me Dead, Анджелина Джоли и трейлър на филма

Анджелина Джоли ще спасява дете от наемни убийци

Трейлър на "Те пожелата смъртта ми"

"Въпреки че исках да имам много деца и да бъда майка, винаги съм си го представяла като Джейн Гудол, пътувайки някъде в средата на джунглата", визирайки 87-годишната приматоложка и посланик на мира на ООН, която прекарва голяма част от живота си в изследване на дивата природа.