Трудно ни е да си помислим, че Анджелина Джоли има финансови затруднения. Но последните кадри на звездата я показват в светлината на средностатистическа домакиня, която е пресметнала добре бюджета си и в него няма много-много излишни пари за коледни подаръци на децата и украса.

Дни преди празниците Джоли бе засечена на коледен шопинг с две от децата си Нокс и Шайло. А местоположението не е някой луксозен бутик, не е дори и някой мол, а хипермаркет, известен с голямото си разнообразие от стоки и ниските си цени.

Сливайки се със средната класа, Анджелина си позволява да бъде малко по-щедра и заедно с хлапетата пълнят цяла количка с покупки. За всички тях обаче надали е платила повече от 100-200 долара на касата, пише The Sun.

Анджелина Джоли, Брад Пит и драмата с осиновените им деца

На какво е готова Анджелина Джоли за децата си

Брад Пит отново е бесен

Втората в класацията на Forbes за най-високоплатени актриси в света, която спечели 22 милиона долара само от един филм, явно смята, че е напълно излишно да пръска крупни суми за глупости. Най-малкото - трябва да плаща на адвокати за проточилото се вече почти две години бракоразводно дело.