Едва преди месец Анджелина Джоли сподели вълнуващата новина за лансирането на новия си моден бранд - Atelier Jolie. И ето че сега актрисата може да похвали с още нещо. А именно, че първите, с които ще си партнира за новия си проект, са не кои да е, а известната луксозна френска марка Chloé.

Анджелина Джоли и създаването на новия й бранд Atelier Jolie

Изненадващата новина на Анджелина Джоли

Още един талант за актрисата

"За мен е привилегия да създавам дизайни с Габриела Хърст и се надявам всички жени да се чувстват комфортно и красиви в тази капсулна колекция", споделя Анджелина Джоли в изявление.

Тя допълва, че парите, спечелени от колекцията, ще бъдат реинвестирани в хората, които работят с бранда. "Печалбите от това сътрудничество ще бъдат инвестирани в създаването на стажове за шивачи и занаятчии в Atelier Jolie", уточнява Джоли.

Габриела Хърст от Chloé, която обяви, че планира да напусне марката след три години, от своя страна сподели, че е развълнувана за това начинание с актрисата. Освен това допълнително се ангажира Chloé да работи усилено, за да е бъде един по-устойчив бранд.

"От момента, в който чух за визията на Анджелина за Atelier Jolie, повярвах в нея... За мен е чест, че Chloé ще бъде първият сътрудник на Atelier Jolie, тъй като и двете марки имат високи идеали", казва Габриела Хърст.

Поредното обвинение на Брад Пит към Анджелина Джоли

Брад Пит сервира отмъщението студено

Съдебните драми нямат край

Това, което се знае за колаборацията на двете марки, е, че дрехите ще бъдат стилни и неподвластни на модни тенденции, като акцент ще е вечерното облекло. Разбира се, част от колекцията ще бъдат и любими от гардероба на Анджелина Джоли дрехи, пише InStyle.