Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли е към своя край, а двамата вече официално са необвързани. Все още не е ясно финалното решение за попечителството над децата на бившата звездна двойка, но засега те прекарват почти цялото си време със своята майка.

А скоро Анджелина ще трябва да замине за Лондон, където ще са снимките на филма The Eternals, в който ще видим Джоли в ролята на супергерой. И тъй като снимачният процес ще продължи няколко месеца, актрисата обмисля за този период да вземе и децата със себе си в английската столица.

Снимка 395378

Източник: GettyImages

Това намерение със сигурност не е прието добре от Брад Пит, защото хилядите километри разстояние означават само едно - че през тези месеци той най-вероятно няма да вижда децата си, пише The Sun.

Анджелина Джоли, Мадокс Джоли-Пит, състоянието на актрисата и едно решение

Кое е любимото дете на Анджелина Джоли

И какво общо имат 116 милиона долара

Въпреки това, актьорът не смята да предприема някакви мерки, за да спре временното преместване. Отношенията между вече бившите съпрузи на този етап са доста добри и място за излишно напрежение няма. А и Брад много добре знае колко е важно за хлапетата да бъдат с майка си, макар и далеч от него.