Наскоро стана ясно, че Анджелина Джоли и Брад Пит са много близо до получаването на официален статут на необвързани, след като в американските медии бе публикуван документ, според който Анджелина вече е само Джоли, а не Джоли-Пит, както беше досега.

Анджелина Джоли, разводът с Брад Пит и защо актрисата си смени фамилията

Разведени ли са вече Брад и Анджелина

Голяма крачка

И след като е на път да затвори тази страница от живота си, актрисата очевидно се е фокусирала върху друго важно за нея дело - какво да прави със състоянието си.

Според Radar Online и някои испански издания, актрисата е решила да завещае своето богатство на първото си осиновено дете - 17-годишният Мадокс Джоли-Пит. Сумата, която ще наследи момчето, е 116 милиона долара.

Снимка 420272

Източник: GettyImages

Всичко, което актрисата е натрупала като парични средства благодарение на филмовата си кариера, ще остане в ръцете на най-голямото ѝ дете. Всъщност, това не е първият път, когато Анджелина Джоли делегира важни документи, свързани с работата ѝ, на Мадокс.

Анджелина Джоли, Колин Фарел и заедно ли са двамата актьори

Има ли нова любов в живота на Анджелина Джоли

Някои спекулации по този въпрос

Според различни източници, Брад Пит не е съгласен с решението на бившата си жена, защото смята, че останалите им деца ще се почувстват пренебрегнати.