Тази година Анджелина Джоли прекарва доста голяма част от времето си с децата. Видяхме ги  няколко пъти заедно на червения килим, както и в Рим, където тя снима най-новия си филм, на който всъщност е режисьор. Сега семейството отново показва, че не спира да се подкрепя.

Анджелина Джоли, Шайло и забавленията им на концерт на Maneskin

Как се забавляват Анджелина и Шайло

Не само ние сме фенове на Maneskin

Анджелина сподели щастлива новина. В Instagram профила си тя разкрива, че 17-годишната Захара от тази есен започва да учи в колеж. А именно - Spelman College - един от престижните частни колежи за цветнокожи момичета в САЩ.

На снимката от поста на Анджелина се вижда дъщеря ѝ, която позира до няколко свои състуденти, отпразнували приемането си.

"Захара със сестрите си от Spelman! Честито на всички нови студенти, които започват тази година", пише 47- годишната актриса в описание към кадъра и споменава, че мястото е специално и е горда да има член на семейството си, който ще учи там.

Това е поредният повод, при който Анджелина показва колко близка е с децата си.

Анджелина Джоли, Захара, Вивиън и Шайло, и снимките на Without Blood в Рим

Анджелина Джоли - под пара

Актрисата е в Рим с децата си

Тя и Захара са били забелязани в Италия, докато са посещавали и Ватиканския музей в Рим. А освен за туристически занимания, двете са имали време и за женски шопинг из италианската столица, разхождайки се и държейки се за ръце, припомнят Entertainment Tonight.