Анджелина Джоли е от известните майки, които макар и да са доста заети с работни ангажименти, винаги намират време да бъдат със семействата си.

Анджелина Джоли, Захара, Вивиън и Шайло, и снимките на Without Blood в Рим

Анджелина Джоли - под пара

Актрисата е в Рим с децата си

Разбира се, всеки родител се старае да го прави, а актрисата дори посещава концерти. Джоли бе заснета заедно с 16-годишната си дъщеря Шайло Джоли-Пит на концерт на Maneskin.

Събитието се е състояло в Рим на Circo Massimo, а от папарашките снимки става ясно, че двете са се забавлявали доста на парчетата на италианската група, която спечели Евровизия миналата година.

Видеа от събитието пък ни показват, че и Шайло, и Анджелина знаят песните на Maneskin, защото заедно с всички останали присъстващи на концерта им припяват. Тази поява на майка и дъщеря на концерт не ни изненадва много, защото Шайло Джоли-Пит е запалена по танците.

От People припомнят, че миналия месец Шайло направи дебюта си в музикален видеоклип като танцьор. Тя показа завидни умения и движения в клипа към парчето на Doja Cat - "Vegas", което пък бе част от саундтрака на "Елвис".

Шайло взе участие в специален видеоклип към песента, дело на хореографа Хамилтън Евънс. Оказва се обаче, че Шайло и семейството ѝ са решили да премахнат нейното изпълнение от видеото.

Анджелина Джоли, Брад Пит, винарната Chateau Miraval и как актрисата отговори на обвиненията

Анджелина отвръща на удара

Винарната Chateau Miraval продължава да бъде център на раздора

В коментар в YouTube Хамилтън пояснява, че частта на Шайло е замъглена по искане на семейството и адвокатите ѝ. Той пояснява, че фокусът ѝ е върху това да тренира здрави и да става все по-добра, но докато е в защитена и контролирана среда.