Мислехме си, че Брад Пит и Анджелина Джоли са "заровили томахавката" и вече не се карат за попечителството на децата и формалностите около развода им. Така поне твърдяха много от чуждите медии, според които двамата все по-добре се разбират и дори спокойно кроят планове за лятната ваканция и кой колко време ще прекара с шестте им деца.

Анджелина Джоли, Брад Пит, децата им и лятната ваканция

Анджелина Джоли и Брад Пит във все по-добри отношения

В името на какво го правят

Сега обаче попадаме на статия на Sun, според която примирието помежду им очевидно е само привидно. Изданието твърди, че нервите на Брад Пит вече не издържат и въпреки че актьорът проявява "невероятно търпение" по време на развода, протакането от страна на бившата му жена вече му е омръзнало.

Той е безкрайно уморен от непрекъснатото отлагане от страна на Анджелина Джоли и затова е решил да предприеме мерки.

Снимка 310791

Източник: GettyImages

Брад Пит е помолил адвокатите си да поискат от съда да бъде определен краен срок за финалиризането на развода им. Ако продължава да бави развода и не подпише документите, с които официално да се сложи край, Анджелина Джоли ще трябва да плати глоба.

Анджелина Джоли, рожденият ден на Шайло и как се забавляваха

Изненадата на Анджелина Джоли за Шайло

Модерно мамче

Според близък приятел на Брад Пит, актьорът не харесва ултиматумите, но разводът им Джоли се точи вече три години и на него му е писнало. Очевидно Брад Пит иска просто да приключи с това, за да може да продължи спокойно с живота си.