Раздялата на Брад Пит и Анджелина Джоли е нещо, в което все още не можем да повярваме - нищо че е факт от години. Разводът им не е финализиран официално, но те се стараят да запазят добрия тон, особено що се отнася до решенията, които засягат шестте им деца. 

Анджелина Джоли, Джени Шимицу и връзката им през 90-те

Анджелина Джоли и връзката й с жена през 90-те

Спомени от миналото

Именно заради грижите за децата родителите - поне привидно, са "заровили томахавката". Така в момента двамата се опитват да напаснат летните си програми, за да бъдат всички доволни.

Според US Magazine, Брад и Анджелина са в много спокоен етап в отношенията си. Без излишни разправии двамата обсъждат плановете за лятната ваканция и как точно да организират времето, за да прекара всеки от тях достатъчно време с Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиан.

Снимка 409085

Източник: GettyImages

В момента Анджелина снима трилъра Those Who Wish Me Dead в Албакърки, Ню Мексико, а Брад е в Лос Анджелис, Калифорния, което малко усложнява ситуацията.

Въпреки това, според изданието двамата са се разбрали, че децата често ще пътуват до Лос Анджелис, за да виждат баща си. Той пък също ще идва в Ню Мексико, когато има възможност, за да прекарва повече време с тях.

Анджелина Джоли, рожденият ден на Шайло и как се забавляваха

Изненадата на Анджелина Джоли за Шайло

Модерно мамче

Междувременно вчера, 4 юни, Анджелина Джоли стана на 44 години и нямаме търпение да научим как е прекарала рождения си ден. Нищо чудно пак да е резервирала посещение в някоя ескейп стая, за да се позабавлява заедно с децата си.