Напоследък виждаме Анджелина Джоли много по-често в компанията на децата си, облечена съвсем небрежно, като средностатистическа майка, вместо с блестяща рокля на червения килим.

Актрисата не е загърбила напълно професионалните си ангажименти, но покрай развода с Брад Пит отделя колкото се може повече време да бъде майка. Част от това са и незабравимите рождени дни.

На 27 май Шайло Джоли-Пит навърши 13 години. Първородната дъщеря на актьорското семейство, която напоследък е все по-лесно да сбъркаме с момче, отбеляза празника заедно с майка си по един нестандартен за някои, но доста актуален начин.

Снимка 425925

Източник: GettyImages

Анджелина е резервирала посещение в ескейп стая в Лос Анджелис с името The Basement ("Мазето"). На подобни места човек се сблъсква с различни загадки и изненади, а целта е да успее да стигне до края на предизвикателството и да "избяга" от стаята.

Тази, която Джоли е избрала като изненада на рождения ден на дъщеря си, се отличава като единствената в Лос Анджелис, в която работят истински актьори и е подобие на интерактивен театър.

Анджелина Джоли, Брад Пит, Шайло Джоли Пит и решението за смяна на пола

Какво решение взе дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит

И какво ще се случи с Шайло Джоли Пит

Преживяването не е препоръчително за деца под 13 години, затова и рожденият ден на Шайло е бил точният повод за него, пише Daily Mail.