Вече започваме да си мислим, че докато Анджелина Джоли и Брад Пит се разберат за попечителството на петте им непълнолетни деца, те може и да навършат пълнолетие.

Брад Пит, Анджелина Джоли и новият обрат по делото за попечителството над децата им

Брад отвръща на удара на Анджелина

Никой не е готов на компромис

Бившите съпрузи, които бързо уредиха финансовите въпроси помежду си, не могат да стигнат до споразумение за децата.

Анджелина Джоли промени мнението си относно първоначалното им решение за споделено попечителство, одобрено от съда, и заяви, че иска да бъде единствен законен настойник на децата. И така започнаха драмите.

Снимка 463608

Източник: GettyImages

Тя се ядоса на съдията по делото Джон Удъркърк, защото не пожела да изслуша децата, готови да свидетелстват срещу баща им, и поиска той да бъде отзован. Съдът реши, че Удъркърк се е възползвал финансово от отделна дейност с адвокатите на Брад Пит без да разкрива този факт и го отстрани. Брад Пит обжалва това решение.

Снимка 551678

Източник: GettyImages

Но с последното си решение Върховният съд на щата Калифорния отхвърли жалбата на Брад Пит. Решението на Върховния съд на щата е окончателно.

Анджелина Джоли, личният ѝ живот и готова ли е за нова връзка

Какво се случва с личния живот на Анджелина Джоли

Приятелите ѝ никога не са я виждали толкова развеселена

А това означава, че съдебният спор за попечителство върху петте непълнолетни деца на двойката, който наближаваше края си, тепърва ще започне отново, пише The Hollywood Reporter.