В последните седмици Анджелина Джоли успя да навакса с публичните изяви за няколко години. Покрай премиерите на новия филм с нейно участие "Вечните", актрисата се появи не един и два пъти на червения килим, в целия си блясък и в компанията на децата си.

Анджелина Джоли, Шайло Джоли-Пит, роклята Dior и премиерата на "Вечните" в Лондон

Кой износва старите рокли на Анджелина Джоли

Как актрисата учи децата си на устойчивост

Не за пръв път ги виждаме заедно, но Джоли доскоро бе от тези майки, които по-скоро предпочитат да не акцентират върху ролята си на родител. Именно затова последните й изяви са породили съмнения във все още законния й съпруг Брад Пит доколко чисти са намеренията й.

Според приближени на актьора, цитирани от New York Post, Анджелина използва децата им, парадира с тях и с връзката помежду им. Нещо, което Пит никога не си е позволявал. Той дори рядко говори за наследниците си, продължава още приятелят му.

Снимка 553666

Източник: GettyImages

Освен това с появите на червения килим Джоли демонстрира, че децата й са около нея, обичат я, уважават нейния труд и дори искат да приличат на нея - Шайло например носи старите й рокли.

Брад Пит, Анджелина Джоли и какво става с делото за попечителство над децата им

Ще се разберат ли някога Брад и Анджелина за децата

Вече загубихме надежда

Очевидно децата са най-силното оръжие на Анджелина не само в съдебната зала, но и извън нея. Въпреки това тя е категорична, че всички те са свободни и независими и не правят нищо, което не искат. А самата тя често има съмнения дали е достатъчно добър родител, дали не е прекалено строга и дали прави най-доброто за тях.