Все още не сме срещали човек, който да не харесва Спайдърмен. През годините видяхме доста филмови адаптации за Спайди, като в някои от тях Андрю Гарфийлд беше в ролята на Питър Паркър.

"Спайдърмен: Далече от дома", Том Холанд и първи тийзър на филма

Колко впечатляващ ще бъде новият филм за Спайдърмен

Питър Паркър идва на екскурзия в Европа и неприятностите започват

Нашето скромно мнение е, че Том Холанд се справя по-добре с ролята, но и Гарфийлд си го биваше. Оставяме супергероите, защото ще превключим на Game of Thrones. Да, знаем, че звучи странно, но всъщност е адски смешно.

Смешно е, защото Джеймс Кордън и Андрю Гарфийлд решиха да си направят много яка шега. Двамата се престориха, че се явяват на кастинг за Game of Thrones. Първият им опит, разбира се, е да вземат ролята на Джон Сноу, но не им се получава.

След това Джеймс Кордън се яви за ролята на Варис, като дори беше готов да се лиши от мъжествеността си. Същото се повтори, защото Кордън се пробва за ролята на Смрад (Теон Грейджой), както и за някой от Неопетнените.

Дейвид Бекъм, Джеймс Кордън и как водещият се пошегува със статуята на футболиста

Какъв номер спретнаха на Дейвид Бекъм

Не можем да дишаме от смях

Не му се получи, а и опитът на Андрю Гарфийлд да вземе ролята на Джейми Ланистър се провали. Най-близо до истината бяха, когато работеха в екип, за да пресъздадат Нед Старк, или по-точно неговата смърт.

Дейвид Бекъм, Джеймс Кордън и как водещият се пошегува със статуята на футболиста

Какъв номер спретнаха на Дейвид Бекъм

Не можем да дишаме от смях

В отчаян опит двамата се съблякоха чисто голи с надеждата да получат каквато и да е роля на гол мъж в сериала. Е, и това не им се получи, но беше много забавно.