Няма две мнения по въпроса, че Дейвид Бекъм е един от най-добрите футболисти, играли тази велика игра. И като всяка легенда, Бекъм заслужава признание. 

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм, Франция и една почивка

Къде почива семейство Бекъм

Забавни зимни приключения

Отборът на Лос Анджелис Галакси, в който футболистът се подвизаваше около четири години, почете Дейвид Бекъм, като в началото на месеца разположи негова статуя пред клубния стадион. 

Вчера обаче Джеймс Кордън използва вечерното си шоу, за да ни покаже какъв номер е спретнал на футболиста. Няколко дни преди официалното откриване на статуята Бекс е бил повикан на стадиона, за да я види в завършен вид. 

Кордън обаче е направил своя версия на статуята, която изглежда доста смешно. На очи се набива огромната издължена брадичка, както и очите и единствените три зъба в устата. Няма как да останат незабелязани и огромните задни части. Дейвид Бекъм обаче няма престава, че му кроят номер, и си мисли, че всичко е истинско. 

За да изглежда още по-реалистично, са наети актьори, които да се преструват на фенове, но тяхната задача е да подразнят футболиста. Така един от тях го поздравява за отличната му кариера в Манчестър Сити и го нарича Дейв. Падаме от смях. 

Дейвид обаче остава хладнокръвен и любезен, дори когато вижда сатиричната си статуя. Той веднага дава да се разбере, че това нещо е засрамващо и няма как да се покаже пред хората. В този момент един от хората на Кордън умишлено бута статуята и тя се чупи. 

Джаред Лето, Дуейн Джонсън, Джейсън Момоа, Morbius и как актьорът се пошегува с колегите си

Как Джаред Лето се пошегува с Дуейн Джонсън и Джейсън Момоа

И какво ново около Morbius

Тогава се показва и самият водещ, от което Бекъм разбира, че всичко това е било една голяма шега на негов гръб.