Разбира се, някои знаменитости са по-опитни от други, някои са по-уверени в себе си, а пък други са готови на абсолютно всичко в името на кариерата. Може да се каже, че за годините си Ана Фарис смело трупа опит и увереност, а явно се опитва да бъде и все по-предизвикателна.

Ана Фарис, Майкъл Барет и тайната им сватба

Тайната сватба на Ана Фарис

Изненада дори и роднините си

За последното доказателство е последната реклама с нейно участие. Актрисата, която изиграва Ева, първата жена, е заобиколена от декор, който има за цел да пресъздаде Райската градина. Както и бихме предположили, за ролята си Ана Фарис трябва да е гола.

Тя обаче приема предизвикателството зряло и със здравословна доза хумор. Освен това споделя, че се чувства наистина горда, че е в период от живота си, в който вече се усеща достатъчно свободна, за да прегърне предизвикателствата.

Ана Фарис разказва, че ѝ е бил странен моментът, в който разбира, че гардеробът ѝ за рекламата се състои само от прашка, пише People. Е, сигурност все пак е намерила, добавя тя - в косата. Точно така, за ролята си на Ева тя е трябвало да носи доста обемна перука.

Алисия Силвърстоун, PETA и защо актрисата се съблече гола

Защо Алисия Силвърстоун се съблече гола

Актрисата подкрепя вижданията си по всякакъв начин

"Имаше и много други минималистично облечени млади и много красиви хора. И просто си помислих - приемам, че това е просто безумие", споделя още за работата по рекламата актрисата.