Дълго време свързвахме името на актрисата Ана Фарис с това на актьора Крис Прат. През 2017 г. обаче, след осем години брак, двамата се разделиха.

Още един холивудски брак не издържа

Още един холивудски брак не издържа

"Опитвахме се много дълго време"

Крис Прат се ожени за дъщерята на Арнолд Шварценегер, а Ана Фарис го караше по-потайно. Докато съвсем скоро сама не си призна, че и при нея нещата вървят повече от добре.

44-годишната актриса лично съобщи новината, че отново е омъжена жена в поредния епизод на подкаста си "Unqualified".

Щастливецът е 51-годишният оператор Майкъл Барет. Двойката е сключила брак в щата Вашингтон, а за това не са знаели дори и роднините им. Тя е съобщила новината пред леля си почти неволно, когато тя е попитала как ще се чувства, ако стане втора майка на неговите деца. Тогава тя отговорила: "Е, всъщност аз вече съм - от преди четири дни, и е страхотно."

Връзката на Фарис и Барет започва още през 2017 г., когато двамата работят заедно във филма Overboard с участието на актрисата, припомня Е!Online. Те са засечени заедно за първи път през септември същата година - месец след като Ана Фарис и бившият й съпруг, актьорът Крис Прат, съобщиха, че са се разделили.

През май 2021 г. пред People актрисата сподели, че нещата между тях са се получили веднага, като го обяснява с факта, че и двамата са интроверти. Свързва ги и това, че и двамата имат деца от предишни връзки.

Арнолд Шварценегер, Крис Прат и какво мисли бащата на Катрин за актьора

Какво мисли Арнолд Шварценегер за зет си

В опасност ли е Крис Прат

Фарис има зад гърба си още един брак - с актьора Бен Индра. За двата си провалени брака тя казва: "Другите ми два брака бяха с актьори и не мисля, че се справихме с конкуренцията."