В края на миналата седмица Джордж и Амал Клуни отбелязаха петата годишнина от сватбата си. Пет години, след като си казаха "да" на приказна церемония във Венеция, двамата са все така влюбени и щастливи.

В последно време все по-рядко виждаме семейство Клуни заедно, но искрено се радваме на подобни срещи. От последният път Джордж е пуснал доста голяма брада, вероятно за някоя роля, а Амал си е все така фина и красива.

Адвокатката по човешките права предпочита да я свързваме с нейните работни ангажименти, а не с ролята й на съпруга на известния актьор.

Но това е неизбежно и със сигурност го знае много добре. А и Амал просто си проси вниманието на всички с тоалети като този, които избра за романтичната вечеря, на която я заведе Джордж по повод годишнината им.

В забързаното си ежедневие госпожа Клуни залага на елегантни и стилни костюми и рокли, които винаги предизвикат одобрение, но когато е със съпруга си, влиза в друга роля. Въпреки че е на 41 години, тя обича много момичешкия стил, с който да демонстрира малко повече плът.

Меган Маркъл, Амал Клуни и залезът на трофейните съпруги

Меган Маркъл и Амал Клуни промениха правилата на играта

Съпругите не са това, което бяха

Точно както направи с черния минижуп, комбиниран с високи ботуши. И не само Джордж, а и всичко около тях ахнаха по стегнатите й бедра. С такава жена как да не си щастливо женен...