Амал Клуни и Джордж Клуни вече се радват на цели осем години брак. Те се казаха заветното "да" през 2014 г. след известен период на бурен романс. Във вторник, 27 септември, двамата отпразнуваха и годишнината от сватбата си.

Джордж Клуни, Джулия Робъртс, целувка и може ли актьорът да се целува

Как се целува Джордж Клуни

А той е целувал доста известни жени

По този повод двойката гостува в американското предаване CBS Mornings, където разказа повече за семейните си отношения.

Джордж Клуни всъщност и преди е признавал, че с Амал не са обсъждали дали да се женят, докато все още са се срещали. На нея самата всъщност ѝ е отнело доста време да приеме предложението, когато Джордж е паднал на едно коляно.

Романсът им обаче започва още през юли 2013 г. при среща на езерото Комо в Италия. След нея, вече в Лондон, те са се видели за първи път официално. Оттам нататък вече започва истинската романтична история. Двамата прекарват няколко ваканции заедно из света, а при едно от пътуванията им до Кения Джордж е решил окончателно, че иска да бъде завинаги с Амал.

Снимка 589217

Източник: GettyImages

И най-хубавото е, че силните чувства на актьора не остават несподелени. Амал също се влюбва бързо в него и признава, че никога не си е представяла, че ще може да прекара остатъка от живота си с него или че ще имат такова прекрасно семейство. Но ето, че желанието ѝ се сбъдва и двамата сега са една щастлива семейна двойка, която мнозина дават за пример.

През юни 2017 г. Амал и Джордж стават родители на близнаците си Александър и Ела. И нищо чудно скоро да разширят "клана" си.

Дали имат подобни планове те не споделят, но от това, което разкриват в интервюто си няма как да не останем с впечатлението, че бракът им е просто перфектен.

По думите на Джордж Клуни, за да се постигне идеалното партньорство, всичко "наистина започва с любов. Това е като че ли цялата тайна за това. Просто беше лесно. Най-лесното нещо, което сме правили в живота си досега. Никога не сме спорили."

Звучи ни доста невероятно на света да има двойка, която никога да не се е карала, но Амал също потвърждава признанието на съпруга си. Освен това тя споделя, че е имала голям късмет да срещне правилния човек. А за това да върви бракът им все така по вода тя допълва и своята тайна. А тя е именно следната:

Амал Клуни, Джордж Клуни, папарашката снимка и секси визията ѝ с мини рокля

Амал Клуни - предизвикателна, както не сме я виждали досега

Секси, по-секси, Амал

"Единственото нещо, което бихме отбелязали, е да не бъдем цинични, просто да бъдем открити."