Вече сме свикнали с по-консервативния, но толкова елегантен стил начин на обличане на Амал Клуни. Като адвокат и активист за правата на човека, все пак разбираемо е да изглежда представително. Нека обаче това не ни подвежда, че жената до Джордж Клуни не си позволява от време на време да бъде секси и предизвикателна.

Амал Клуни, Украйна и за какво призова страните от ООН съпругата на Джордж Клуни

За какво призовава Амал Клуни

Адвокатката има критики към страните от ООН

И Амал отново обръща погледите на всички след себе си - била е забелязана в Италия, в компанията на съпруга си, до когото блести в забележителен тоалет, пише Vogue.

Въпреки че е на 44 години, Амал демонстрира завидно добре поддържаното си тяло и, както винаги, сияйното си излъчване.

Може да се порадваме на красотата ѝ, благодарение на снимката, на която я виждаме облечена в къса рокля в зелено, обшита цялата с пайети и допълнена с дантелени детайли в горната и долната част.

Облеклото изцяло разкрива рамената на Амал, като отдалеч дори изглежда, че роклята ѝ няма презрамки, но всъщност те просто са доста тънки. Предполагаме обаче, че са достатъчно сигурни, за да се чувства адвокатката все пак удобно в нея.

Амал Клуни, списание Time, Жена на годината и какво разкрива за брака си с Джордж Клуни

Амал Клуни откровено за брака си

А тя рядко говори на тази тема

И макар често да е трудно постижимо облеклото хем да е удобно, хем секси, с увереността си Амал доказва, че го прави с лекота.