Оказва се, че един от най-желаните ергени в Холивуд има своите слаби места в любовта. Въпреки че много жени копнеят да се озоват в прегръдките му, едва ли някоя би предположила, че Джордж Клуни не го бива в целувките. Е, поне според един от режисьорите, с които работи.

Джулия Робъртс, Джордж Клуни, “Билет до рая” и как и от какво актьорът я е спасил при снимките на филма

Как Джордж Клуни е спасил Джулия Робъртс

Не само колеги, а истински приятели

Тази малка неприятна подробност за своята игра научава в началото на кариерата му, докато снима интимна сцена със своя колежка.

"Спомням си, че в началото на кариерата ми трябваше да снимам сцена с целувка. Режисьорът ми каза: "Не така." А отвърнах: "Пич, това е моят начин! Така го правя и в живота!", разкрива той пред The ​​New York Times.

А Джордж Клуни е целувал много известни дами от големия екран. На Джулия Робъртс й се случва през 2001 г. в "Бандата на Оушън", на Вера Фармига във "Високо в небето" от 2009 г., а за Джуди Гриър това е бил филмът "Потомците" от 2011 г.

Последният му път отново е с Джулия Робъртс - в романтичната комедия "Билет за рая", която ще видим скоро и в българските киносалони.

Но явно целуването се оказва далеч не толкова лесна работа - за да заснемат една единствена целувка на двамата актьори са им били необходими 80 дубъла. Това разкриват двамата актьори, които са и дългогодишни приятели в живота, докато участват в промотирането на филма. 

Дори си позволяват да се пошегуват с присъстващите, че за напасването на екран са им трябвали едни шест месеца.

"Казах на жена ми: "Отне ми 80 дубъла." А тя ми върна: "Какво, ти сериозно ли?", разказва Клуни.

И тук щастливо омъжената за Даниел Модер Джулия Робъртс се включва с уточнението: "Всъщност, отне ни 79 дубъла, в които се смяхме, и един, в който се целуваме."

Амал Клуни, списание Time, Жена на годината и какво разкрива за брака си с Джордж Клуни

Амал Клуни откровено за брака си

А тя рядко говори на тази тема

"Билет от рая" разказва историята на двама разведени съпрузи (Джордж Клуни и Джулия Робъртс), които се срещат съвсем неочаквано на борда на самолета за Бали, с който отиват да попречат на дъщеря им да се омъжи твърде скоро. Грешка, която самите те са направили преди години. 

"Билет да рая" е по кината от този петък, 16 септември.