Звездите много обичат да провокират от социалните мрежи и тези провокации често са свързани и с голота. Но понякога липсата на дрехи е не само с цел привличане на внимание и трупане на лайкове, а и за предаване на важни послания.

Диляна Попова, Александра Петканова и още 10 други известни личности публикуваха в профилите си в социалните мрежи снимки, на които са голи, а компания им правят кучета.

Черно-белите кадри са дело на фотографа Коко Кръстев и са за благотворителния календар на BeHuman(e). Зад него стоят фондацията Single Step, която подпомага представителите на ЛГБТИ общността, техните родители и приятели, както и организацията "Шаро - подай лапа на изоставените".

Целта на проекта е да насърчи човешкото и доброто във всички нас. Българските звезди, сред които са още Николета Лозанова, Иво Аръков, Константин Трендафилов, Койна Русева, Прея, Калин Врачански и други, остават без дрехи, за да покажат, че без дрехи и етикети са същите хора, като всички нас. Стават просто "едни от многото", от чиято топлина се нуждаят бездомните животни.

А четириногите, които са заедно с тях на кадрите, са 12 кучета, намерили своя постоянен дом благодарение на дейността на "Шаро - подай лапа на изоставените".

Благотворителният календар с родните звезди е на цена 20 лева и можем да го закупим от сайта на Single Step.