На 10 ноември бе избрана новата носителка на титлата Мис България. Победителката, която получи короната от Сара Младенова, Мис България 2021, се казва Александра Кръстева и от София е. На 19 години е и е висока 175 см.

Мис България 2022, Александра Кръстева и това ли новата красавица на страната

Това е новата Мис България

Ето как изглежда Александра Кръстева

Няколко седмици след победата, красавицата използва профила си в Instagram, за да благодари на всички, които са ѝ гласували доверие.

"Изминаха две седмици, откакто ми гласуваха доверие и ме избраха за Мис България 2022. Безкрайно благодаря на всички приятели, близки, познати и непознати, които ме подкрепихте. Благодаря за прекрасните пожелания, за топлите думи и стимула, който ми дадохте да се боря докрай. Благодаря, че ми помогнахте да преодолея страховете и притесненията си. Благодаря на всички, които бяха до мен, даваха ми съвети, вдъхнаха ми увереност и вярваха в мен повече, отколкото аз самата", написа в своя Instagram Александра Кръстева в края на ноември под серия от снимки от конкурса.

Оттогава ние тайничко хвърляме по едно око в профила й, за да видим как прекарва времето си, надявайки се, че ще научим и някоя интересна подробност за живота ѝ.

И попаднахме на една такава - че обича да купонясва. Съвсем логично, разбира се. Все пак Мис България 2022 г. е само на 19. И като всеки на тази възраст, и Александра обича да се забавлява навън в компанията на приятели.

Снимките станаха причина за множество коментари на нейни фенове. Някои от тях обаче отбелязаха, че Александра Кръстева е по-хубава с по-малко грим, защото така по-ясно се откроява естествената ѝ красота. Склонни сме да се съгласим.